Werken bij ...

Zit de vacature waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Wees niet bang om ons lastig te vallen. Wij zijn namelijk benieuwd naar iedereen die enthousiast wordt van onze professionele manier van e-commerce activiteiten binnen de snel groeiende robottechnologie. 

Stuur je reactie en vertel ons wie je bent en wat we voor jou kunnen betekenen. Wie weet kunnen we binnenkort een kop koffie drinken.

Nog even in het kort over ons
De comfortbehoeften van klanten vervullen met innovatieve en duurzame robottechnologische oplossingen met de beste services. Dat is de missie van ECG Nederland BV. Binnen ons produktengamma in de robottechnologie verleggen wij de technische grenzen naar ons professionele e-commerce platform, dit alles tesamen inclusief het testen van nieuwe Robotprodukten vindt plaats in Apeldoorn. Zo werken wij met ruim tientallen wereldwijde robotfabrieken elke dag aan de producten van morgen. Nationaal én internationaal.

Waarom bij ECG Nederland BV solliciteren?
Met onze innovatieve manier van denken doorbreken wij taboes en dragen wij bij aan een nieuwe wereld in de robottechnologie. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden wij jou een grensoverschrijdende functie. Stuur je  reactie  naar:

ECG NEDERLAND B.V
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Laan van de Ram 21b
7324 BW APELDOORN
e-mail: info@ecgnederland.com