Crazy Circuits Programming 101 Classroom Set - 4 stuks

De Crazy Circuits Programming 101 Classroom Set (4 stuks) wordt geleverd met 4 studentensets voorzien van elektronische onderdelen en benodigdheden. Docenten kunnen de dozen gemakkelijk uitdelen en het gratis curriculum en de middelen gebruiken om snel en gemakkelijk lessen te geven.

€ 1.199,00
of betaal in termijnen vanaf € 40 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2435-18360

De Crazy Circuits Programming 101 Classroom Set (4 stuks) wordt geleverd met 4 studentensets voorzien van elektronische onderdelen en benodigdheden. Docenten kunnen de dozen gemakkelijk uitdelen en het gratis curriculum en de middelen gebruiken om snel en gemakkelijk lessen te geven.

Elektronica lesgeven kan een hele klus zijn, ongeacht de leeftijd of het vaardigheidsniveau waarmee je werkt. Er is keuze tussen de verschillende componenten, het creëren van projecten en activiteiten, evenals de enorme taak om lesplannen en materialen te ontwerpen.

De Circuits 101 Classroom-lijn is ontworpen als een complete klaslokaaloplossing voor het lesgeven in elektronica. Het biedt docenten niet alleen een robuuste set materialen, maar biedt ook lesplannen, projecten, activiteiten, diagrammen en video's.

Elke set wordt geleverd met een lerarenbox die een volledige set benodigdheden bevat, evenals extra batterijen, tape en informatiekaarten. Elke studentenbox is een complete set onderdelen die door één groep studenten kan worden gebruikt.

Leren programmeren is als het leren van een vreemde taal, het is niet iets dat snel kan worden gedaan gedurende een dozijn lessen. De lesplannen zijn erop gericht studenten de basisprincipes van programmeren te leren, terwijl ze ook de meer gecompliceerde code laten aanpassen om te leren HOE verschillende onderdelen op elkaar inwerken.

Onderdelen zoals afstandssensoren zijn genomen om te laten zien hoe servo's te manipuleren, 7-segment displays, luidsprekers en LED's om metingen weer te geven. Het doel is studenten te inspireren en te betrekken, niet alleen hen te leren coderegels te schrijven.

In de doos

 • 1 x Teacher Box met extra benodigdheden
 • Gratis door de leraar goedgekeurd curriculum, lesplannen, video's en diagrammen
 • Geleidende tape van het merk Maker Tape
 • Squishy Circuits Deeg en kale geleidende verf
 • Gratis software
 • Meer dan 43 onderdelen in elke doos
 • Afstandssensoren, lichtsensoren, vochtigheidssensoren en temperatuursensoren
 • Klassikale verpakking in stevige plastic containers
 • Informatiekaarten met uitleg van onderdelen en voorbeeldcircuits
Meer informatie
SKU 2435-18360
EAN 850007151157
Merk Brown Dog Gadgets
Breedte cm 30,5
Hoogte cm 45,7
Lengte cm 25,4
Weight 4.200000
Country of Manufacture Verenigde Staten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!