Crazy Circuits Classroom Set - 8 Students + 1 Teacher kit

Circuits 101 Sets wordt geleverd met 8 stuks studentenboxen gevuld met elektronica-onderdelen en -benodigdheden. Docenten kunnen gemakkelijk de dozen uitdelen en ons gratis curriculum en onze middelen gebruiken om snel en eenvoudig lessen uit te voeren. Elke set wordt geleverd met een Teacher Box met een volledige set van leveringen, evenals extra batterijen, tape en informatiekaarten. Elke studentenbox is een complete set van leveringen bestemd voor een groep studenten. (We raden groepen van niet meer dan drie studenten aan.)

€ 1.099,00
of betaal in termijnen vanaf € 36 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2434-18359

De Crazy Circuits 101 Classroom Set wordt geleverd met 8 studentenboxen gevuld met elektronische onderdelen en benodigdheden. Docenten kunnen gemakkelijk dozen uitdelen en het gratis curriculum en de middelen gebruiken om lessen snel en gemakkelijk uit te voeren.

Elk spel wordt geleverd met een master box die een volledige set van leveringen bevat, evenals extra batterijen, tape en informatiekaarten. Elke studentenbox is een complete set van leveringen voor een groep studenten.

Het onderwijzen van elektronica kan een uitdagende taak zijn, ongeacht hoe oud of het vaardigheidsniveau waarmee u werkt. Je moet de verschillende componenten kiezen, projecten en activiteiten maken, evenals de enorme taak van het ontwerpen van lesplannen en materialen.

De Circuit 101-lijn voor klaslokalen is ontworpen als een complete oplossing voor het onderwijzen van elektronica. Het geeft leerkrachten niet alleen een robuuste set materialen om te gebruiken, maar biedt ook lesplannen, projecten, activiteiten, diagrammen en video's .

Zoals met alle Crazy Circuits kits, deze klas assemblage vereist geen lassen. De onderdelen zijn verbonden in een bouwstenen bouwomgeving via de speciale Maker Tape geleidende tape. De enige extra tools die je nodig hebt is een schaar.

In de doos

 • 1x Lerarenbox met extra benodigdheden
 • 8x Circuits 101 Studenten Box
 • Gratis door docenten goedgekeurd curriculum, lesplannen, video's en diagrammen
 • Maker Tape merk geleidende tape
 • Batterijen in elke doos
 • Meer dan 27 onderdelen, waaronder LED's, lichtsensoren, overgangen, knoppen, schakelaars en nog veel meer
 • Klaslokaal klaar verpakking in zware plastic containers
 • Informatieve kaarten met deeluitleg en voorbeeldcircuits
Meer informatie
SKU 2434-18359
EAN 850007151126
Merk Brown Dog Gadgets
Breedte cm 45,7
Hoogte cm 45,7
Lengte cm 20,3
Weight 3.000000
Country of Manufacture Verenigde Staten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!